Passage Chrono Watch, Leather strap, Pink, Rose-gold tone PVD :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Часовник

Passage Chrono Watch, Leather strap, Pink, Rose-gold tone PVD

25.000 ден.

Овој часовник преставува комбинација од функционалност и модерен дизајн.Часовникот е изработен со хронограф механизам и ремче од крокодилска кожа.Минерално стакло,и водоотпорен на 50м.Овој часовник преставува комбинација од функционалност и модерен дизајн.Часовникот е изработен со хронограф механизам и ремче од крокодилска кожа.Минерално стакло,и водоотпорен на 50м.


  • Шифра 5580352
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 36 mm/ 19 cm
  • Боја Розева