Orbita earring, Single, Octagon cut crystal :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Обетки

Orbita earring, Single, Octagon cut crystal

4.750 ден.

Колекцијата Orbita дизајнирана од Giovanna Engelbert е прекрасен спој на бои и иновации.Со својот механизам ќе ви овозможи различни комбинации. Можете да ја носите оваа обетка самостојно или во комбинација со други обетки од истата колекции за блескав впечаток.Инспиративен подарок за оние што ги сакате.Ова парче е единствена обетка и не доаѓа во пар.


  • Шифра 5600526
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 1.6 cm x 1.2 cm
  • Тип на обетки Кратки обетки
  • Боја Златна • Зелена • Виолетова
  • Материјал Комбинирани метали