Somnia necklace, Green, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Somnia necklace, Green, Gold-tone plated

44.900 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5601906
  • Гаранција 24 месеци
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 80 cm
  • Материјал Комбинирани метали
  • Боја Зелена