Harmonia choker, Cushion cut crystals, White :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Harmonia choker, Cushion cut crystals, White

25.000 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5600942
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Црна
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 36 cm
  • Материјал Комбинирани метали