Harmonia earrings, Cushion cut crystals, White :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ново

Обетки

Harmonia earrings, Cushion cut crystals, White

6.250 ден.


  • Шифра 5600943
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Црна
  • Димензија 1.81 cm
  • Тип на обетки Кратки обетки
  • Материјал Комбинирани метали