Harmonia pendant, Oversized crystals, White :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Harmonia pendant, Oversized crystals, White

9.450 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5600042
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Црна
  • Димензија 75 cm
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок
  • Материјал Комбинирани метали