Millenia drop earrings, Single, Asymmetrical, Set :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Обетки

Millenia drop earrings, Single, Asymmetrical, Set

7.700 ден.

Обетките од колекцијата Millenia дизајнирани од креативната директорка Giovanna Engelbert, со геометриски дизајн и минимална форма, даваат максимален впечаток и влијание.Инспиративен подарок за оние што ги сакате.


  • Шифра 5602782
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена
  • Материјал Родиран
  • Димензија 4 cm x 0.9 cm
  • Тип на обетки Кратки обетки