Somnia necklace, Extra long, Blue, Gold-tone :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Somnia necklace, Extra long, Blue, Gold-tone

38.000 ден.

Инспирирн од боемската работа со мониста овој ѓердан-огрлица е создаден од сини кристални тонови и полиран содалит.Содалит е прекрасен минерал во темно сина боја, ретко се наоѓа во кристална форма и најчесто е испреплетен со Бел Калцит. Се верува дека носејќи го овој камен , се поттикнува креативноста и се зголемува концентрацијата, постигнувајќи внатрешен мир и јасност на мислите..Инспиративен подарок за оние што ги сакате.

Водич за големина
  • Шифра 5601905
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сина
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 100 cm
  • Материјал Комбинирани метали