Millenia necklace, Triangle, White, Rhodium :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Millenia necklace, Triangle, White, Rhodium

15.900 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5599191
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена
  • Материјал Родиран
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 38 cm