Harmonia choker, Oversized floating crystal :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Harmonia choker, Oversized floating crystal

51.500 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5600035
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Црна
  • Димензија 34 cm
  • Тип на ланчиња Кратко ланче (Чокер)
  • Материјал Комбинирани метали