Dulcis necklace, Cushion cut crystals, Purple :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ново

Ланче

Dulcis necklace, Cushion cut crystals, Purple

6.750 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5613645
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 42 cm x 2 cm x 2 cm
  • Тип на ланчиња Кратко ланче (Чокер)
  • Материјал Комбинирани метали
  • Боја Жолта • Виолетова