CRYSTAL BASE, SMALL :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Украс

CRYSTAL BASE, SMALL

1.220 ден.

Изложете ги вашите Сваровски украси на оваа елегантна безбојна кристална база. Вашите украси ќе светнат уште повеќе во полн сјај.


  • Шифра 5105863
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 1.3 x 10.7 x 6.7 cm

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија