Generation necklace, White, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Generation necklace, White, Gold-tone plated

9.950 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5636586
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Златна
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 60 cm x 4 cm
  • Материјал Позлата