Constella necklace, White, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ново

Ѓердан

Constella necklace, White, Gold-tone plated

16.000 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5618033
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Златна
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 55 cm x 1.2 cm
  • Материјал Позлата