Chroma Spike Crystals Grey Ruthenium Plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Chroma Spike Crystals Grey Ruthenium Plated

25.000 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5613682
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 38 cm x 1 cm
  • Боја Црна
  • Тип на ланчиња Кратко ланче (Чокер)
  • Материјал Комбинирани метали