Teddy set, Yellow, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Сет: Ланче и обетки

Teddy set, Yellow, Gold-tone plated

12.500 ден.


  • Шифра 5643798
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Златна • Жолта
  • Димензија 38 cm x 2 cm
  • Материјал Позлата