Ballpoint pen, Statement, Silver-tone, Chrome plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Ballpoint pen, Statement, Silver-tone, Chrome plated

5.450 ден. 3.624 ден. -34%


  • Шифра 5627171
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена
  • Димензија 14 cm x 0.85 cm
  • Материјал Комбинирани метали