Ballpoint pen, Classic, Silver-tone, Chrome plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Ballpoint pen, Classic, Silver-tone, Chrome plated

4.250 ден.


  • Шифра 5627168
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена
  • Димензија 14 cm x 0.85 cm
  • Материјал Комбинирани метали