Ballpoint pen, Statement, Yellow, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Ballpoint pen, Statement, Yellow, Gold-tone plated

5.450 ден.


  • Шифра 5634148
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Златна
  • Димензија 14 cm x 0.85 cm
  • Материјал Позлата