Millenia set, Octagon cut, Blue, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Сет: Ланче и обетки

Millenia set, Octagon cut, Blue, Rhodium plated

11.500 ден.


  • Шифра 5641171
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена • Сина
  • Материјал Родиран
  • Димензија 38 cm x 1 cm