Ballpoint pen Yellow, Rose gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Ballpoint pen Yellow, Rose gold-tone plated

4.250 ден. 2.826 ден. -34%


  • Шифра 5637771
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 13 cm x 1 cm
  • Боја Златна • Жолта
  • Материјал Комбинирани метали