Gema ear cuffs, Mixed cuts, White, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Обетки

Gema ear cuffs, Mixed cuts, White, Rhodium plated

7.450 ден.


  • Шифра 5639331
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена
  • Материјал Родиран
  • Димензија 2.7 cm x 0.8 cm
  • Тип на обетки Кратки обетки