Dextera necklace Statement, Mixed links, White, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Dextera necklace Statement, Mixed links, White, Rhodium plated

23.000 ден.


Големина:
Водич за големина
  • Шифра 5655648
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена
  • Материјал Родиран
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија S - 42 cm x 1.4 cm; L - 50 cm x 1.4 cm