Volta necklace Bow, Small, White, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Volta necklace Bow, Small, White, Rhodium plated

8.990 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5647583
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела
  • Материјал Родиран
  • Димензија минимална должина: 38 cm максимална должина: 43 cm ширина: 1.7 cm
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок