Mother’s Day necklace Heart, White, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Mother’s Day necklace Heart, White, Gold-tone plated

8.750 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5649933
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија минимална должина: 36cm максимална должина: 41cm ширина: 2.9cm
  • Материјал Позлата
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок
  • Боја Златна