Stilla pendant Heart, Red, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Stilla pendant Heart, Red, Gold-tone plated

6.990 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5648750
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија минимална должина: 38cm максимална должина: 42.5cm ширина: 0.8cm
  • Материјал Позлата
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок
  • Боја Златна • Црвена