Volta Love necklace White, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Volta Love necklace White, Gold-tone plated

8.750 ден.

Како грациозна лента што се расплетува пред вашите очи, ова извонредено ланче Volta е инспирирано од љубовта. Дизајнот обложен во златни тонови се чини дека лебди кога го носите. Ова емотивно ланче ќе му ја покаже на светот вашата романтична страна. Инспиративен подарок за оние што ги сакате.

Водич за големина
  • Шифра 5657725
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија минимална должина:38 cm максимална должина: 48cm ширина на привезок: 3cm
  • Материјал Позлата
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок
  • Боја Златна