Volta pendant Heart, Small, White, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Volta pendant Heart, Small, White, Rhodium plated

11.500 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5647584
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела
  • Материјал Родиран
  • Димензија минимална должина:40 cm максимална должина: 47cm ширина на привезок:2.4cm
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок