Tortoise :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Украс

Tortoise

21.000 ден.

Украс кој симболизира здравје и долговечност како и богатство и светла иднина. Идеален подарок за секоја прилика. Не е играчка. Не е соодветно за деца под 15 години.


  • Шифра 5463874
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Жолта • Кафеава
  • Димензија 5.5 x 11.6 x 6.3 cm

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

ZODIAC - MAJESTIC DRAGON

4.250 ден. Нема на залиха

ZODIAC - GRACIOUS RABBIT

4.750 ден. Нема на залиха

KRIS BEAR - SWEET AS HONEY

5.450 ден. Нема на залиха

Baby Animals Cheery the Elephant

5.450 ден. Нема на залиха

HEDGEHOG WITH APPLE

5.450 ден. Нема на залиха