Dextera necklace Crystal pearl, Mixed links, White, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Dextera necklace Crystal pearl, Mixed links, White, Rhodium plated

28.000 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5692744
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена
  • Материјал Родиран • Кристални бисери
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија минимална должина: 45 cm максимална должина: 49.5 cm