Passage Moon Phase watch, Leather strap, Red, Rose :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Часовник

Passage Moon Phase watch, Leather strap, Red, Rose

25.000 ден.

Овој часовник преставува комбинација од функционалност и модерен дизајн.Часовникот е изработен со хронограф механизам и ремче од крокодилска кожа.Минерално стакло,и водоотпорен на 50м.Овој часовник преставува комбинација од функционалност и модерен дизајн.Часовникот е изработен со хронограф механизам и ремче од крокодилска кожа.Минерално стакло,и водоотпорен на 50м.


  • Шифра 5613323
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Златна • Црвена
  • Димензија 36 mm x 19 cm