Stilla stud earrings, Cushion cut, Yellow, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Обетки

Stilla stud earrings, Cushion cut, Yellow, Gold-tone plated

4.250 ден.


  • Шифра 5639124
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 0.6 cm x 0.6 cm
  • Материјал Позлата
  • Тип на обетки Кратки обетки
  • Боја Златна • Жолта