North Necklace, White, Rose-gold tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

North Necklace, White, Rose-gold tone plated

6.750 ден.

. Колекцијата Sparkling Dance e производ на долгогодишно искуство, уметност и техника во обработка на кристали. Централниот кристал игра со секое ваше движење создавајќи блескав сјај. Инспиративен подарок за оние што ги сакате.

Водич за големина
  • Шифра 5468084
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 38 CM
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок
  • Боја Златна
  • Материјал Розе позлата