Jungle Beats Yellow Parakeet Lechee :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Украс

Jungle Beats Yellow Parakeet Lechee

7.450 ден.

Овој забавен дизајн е инспириран од жолтиот папагал, вид на папагал кој го населува поголемиот дел од јужната хемисфера. Идеален за подарување или за да додадете разиграна боја во вашиот дом, Lechee the Parakeet прекрасно се комбинира со други парчиња од Jungle Beats. Предмет за декорација. Не е играчка. Не е погоден за деца под 15 години.


  • Шифра 5619217
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 8.7 cm x 8.7 cm x 3.7 cm
  • Боја Сина • Жолта

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

HEDGEHOG WITH APPLE

5.450 ден. Нема на залиха

Swarovski Cowboy & Cowgirl Mo Limited Edition

6.420 ден. Нема на залиха

Tortoise

21.000 ден.
Ново Kris Bear Una Bear Kris Bear Una Bear

Kris Bear Una Bear

5.450 ден. Нема на залиха

Frog Prince

5.450 ден.
Ново Kris Bear Happy Together Kris Bear Happy Together

ZODIAC - MAJESTIC DRAGON

4.250 ден. Нема на залиха