ATLANTIC PUFFINS :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Украс

ATLANTIC PUFFINS

11.600 ден.

Роматичен пар на пингвини создаден од дизајнерот Martin Zendron ќе внесе ведрина во Вашиот дом.Симболизира искреност и посветенсот.


  • Шифра 5472475
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Црна • Жолта
  • Димензија 5.5 x 6.6 x 4.3 cm

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

STATUE OF LIBERTY

9.650 ден. Нема на залиха
Ново TORTOISE TORTOISE

TORTOISE

19.000 ден.
Ново REPLICA MOUSE REPLICA MOUSE

REPLICA MOUSE

3.150 ден.

EIFFEL TOWER

4.500 ден. Нема на залиха

BALLERINA

25.700 ден.

NEW YORK APPLE, SMALL

3.850 ден. Нема на залиха

FLOWER DREAMS - FORGET-ME-NOT, LARGE

6.450 ден. Нема на залиха