CHINESE ZODIAC - OX :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Украс

CHINESE ZODIAC - OX

25.700 ден.

Славете ја кинеската нова година или годината на раѓање со овој украс на Бик. Симбол на сила и моќ, изработен во жолт кристал. Не е играчка. Не е соодветно за деца под 15 години.


  • Шифра 5422984
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 6.9 x 13.5 x 6.8 cm
  • Боја Златна

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

Ново Kris Bear Happy Together Kris Bear Happy Together

Kris Bear Happy Together

8.750 ден. Нема на залиха

OWL COUPLE

9.950 ден.

STALLION

23.800 ден.

ROSE BOUQUET

9.950 ден.

BALLERINA

25.700 ден.

KRIS BEAR - SWEET AS HONEY

5.150 ден. Нема на залиха

BABY TORTOISES

3.150 ден.