CHINESE ZODIAC - OX :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Украс

CHINESE ZODIAC - OX

25.700 ден.

Славете ја кинеската нова година или годината на раѓање со овој украс на Бик. Симбол на сила и моќ, изработен во жолт кристал. Не е играчка. Не е соодветно за деца под 15 години.


  • Шифра 5422984
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 6.9 x 13.5 x 6.8 cm
  • Боја Златна

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

Ново BABY'S 1ST ROCKING HORSE BABY'S 1ST ROCKING HORSE

BABY'S 1ST ROCKING HORSE

3.150 ден. Нема на залиха

YOUNG BALLERINA

9.450 ден.

LUCKY THE RABBIT

4.500 ден. Нема на залиха

STATUE OF LIBERTY

9.650 ден. Нема на залиха

FLOWER DREAMS - RED ROSE, LARGE

6.450 ден. Нема на залиха

EIFFEL TOWER

4.500 ден. Нема на залиха